خواص خرما
خواص خرما
خرما از قدیم یکی از میوههای محبوب در بین ایرانیان بودهاست. یادم میآید که قبلاز اینکه خوردن شیرینی و شکلات در کنار چایی باب شد، مادرم همیشه در کنار چای خود بعد از غذا یک خرما میخورد. خرما یک میوه گرمسیری است که از نخلهای خرما و در جنوب کشورمان رشد میکند. خرما یک پوسته چروکیده و قهوهای رنگ دارد و گوشت آن نرم است و طعم خیلی شیرینی دارد.
قند خرما طبیعی است. برای همین، خیلی از افراد که فشار خونشان افتاده و میخواهند گلوکزشان را بالا ببرند، اما نمیخواهند قندهای صنعتی را مصرف کنند خرما انتخاب خوبی برای رژیم غذایی آنها است. اما علاوهبر قند خرما و شیرین بودن آن، خرما خواص و فواید دیگری هم برای بدن ما دارد که دانستن آن میتواند خیلی مفید باشد و به ما کمک کند تا قدر این میوه را بهتر بدانیم. ما در این مقاله در مورد خواص خرما و فوایدی که میتواند برای بدن ما داشته باشد صحبت خواهیم کرد.
(در شرکت درگین به انواع لبنیات ، برنج ، انواع خرما ، حبوبات و خشکبار دسترسی خواهید داشت.
خرما دارای آنتیاکسیدانهای بیشمار است
در خرما انواع آنتی اکسیدانها وجود دارند که آنتیاکسیدانها در بدن ما نقش مهمی دارند. ما روزانه در بدنمان موادی بنام رادیکالهای آزاد در پاسخ به آلودگی هوا و مواد غذایی فرآوری شده ترشح میشوند. مقدار زیاد این مواد میتواند برای سلامت ما خطرناک باشد و ریسک بروز بیماریهایی مثل بیماریهای سرطانی را افزایش دهد. آنتیاکسیدانها در بدن ما میتوانند اثرات این مواد مخرب را خنثی کنند و از ریسک بروز بیماریهای اینچنینی از جمله سرطان جلوگیری کنند.
(به مقاله خواص پنیر لیقوان نیز سری بزنید.